Адв. Волева за Фрог: ВСС е котерия, по кръчмите се решават въпросите

Протестът с агнешките главички пред ВСС е инспириран от странични мозъчни тръстове, които не ги обявиха открито. ВСС е една котерия, където всеки е срещу всеки. Едното лоби се изправя срещу другото, вместо да се занимават със съдебната система. Ако кажа на Съвета, че едно решение е купено, няма да се заинтересува. Ще се заинтересува от това кой какво е казал и кой с лобито си може да уреди нещо. Този орган се занимава единствено и само с клюки. Това коментира пред Фрог нюз адвокат Веска Волева.

Когато има сигнал, какъвто може да бъде Цумгейт, той ще изчезне по кабинети, по кръчми… Както казва Гергов всичко се решава по кабинетите.

Не може да отидеш при Цацаров и да си изложиш проблемите, както и при останалите управляващи. Като дойдат на власт се самозабравят. Налага се да имаш посредник, който винаги е много богат. Народът трябва да се вдигне и да спре това.

Ходенето по кабинети роди Решение 4 за банките от 2012 г. на Конституционния съд. Смятам, че е уредено. Искам с него да се заемат юридическите глави и да кажат правилно ли е, или не, съобразено ли е с Конституцията или не.

Адв. Волева за Фрог: ВСС е котерия, по кръчмите се решават въпросите

http://frognews.bg