Бареков: Избирателите на ПатрЕотите няма да им простят измекярщината

Единственият „на кяр“ е Каракачанов, който ще осребри пребогато нищожния си процент, без да рискува нищо.
Лидерът на „Презареди БГ“ и евродепутат Николай Бареков прогнозира разпада на Обединените патриоти. По думите му „на неграмотен премиер ще му трябват умни министри, с каквито нито Каракачанов, нито Симеонов, нито Сидеров разполагат в наличност“.
Какво още сподели той по темата за коалицията между ГЕРБ и Патриотите, вижте. Публикуваме пълния текст на евродепутата без съкращения и без редакторска намеса:
„След разпада на градското дясно идва ред и на патриотите. Тук не става въпрос дори за предстоящия и 100% сигурен провал на некомпетентното правителство, което се задава.
Ясно е, че на неграмотен премиер ще му трябват умни министри, с каквито нито Каракачанов, нито Симеонов, нито Сидеров разполагат в наличност. Става въпрос за абсолютно безпринципното поведение на лидерите на две от трите партии, които кандидатстват за нови патерици на Борисов.
За разлика от ВМРО, което винаги е имало около 1 процент, защото е ГМО на ДС и БКП, в миналото за Атака са гласували по 300 хиляди, а и НФСБ кръжеше около 4-те процента. Това са избиратели, които не просто не приемат ГЕРБ, те НЕНАВИЖДАТ Бойко Борисов с мурафетите му и цялото политическото статукво. Статукво, от което вече върхушката на НФСБ-Атака вече е част.
Избирателите на Атака и НФСБ винаги са били за национален суверенитет. Сега няма да начин да преглътнат, дори с омерзение, че техните лидери се продадоха за подлоги на най-големия васал и опортюнист на европейските „началници“ и на новия султан край Босфора.
Единственият „на кяр“ е Каракачанов, който ще осребри пребогато нищожния си процент, без да рискува нищо.
Добрата новина е, че след пълната разруха при доскорошните националисти, които избраха да минат на страната на статуквото, се отваря хубава и голяма патриотична ниша. Тя ще е за партии и политици, които знаят как да тропат по масата в Европа и които не цепят басма на псевдодемократи и популисти като Борисов.
След новите политически трупове камбаната бие за раждането на нов патриотичен и антикорупционен блок, който след изборите през 2018 да измете конформистите и да поеме новия курс за обновлението на България. Така че да сме благодарни на „саможертвата“ на продажните патриоти, които ще помагат на Борисов заедно да напуснат сцената за последен път.
Апропо, за това и Одебелените патрЕОти загубиха общо над половината от гласовете си на последните избори – избирателите прозряха бъдещото им продажничество на ГЕРБ и ДПС и просто отказаха да гласуват.“

bnews.bg