ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЛАПА ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА ЧАСТНИЯ СИ ХОТЕЛ „КОЗИЯ РОГ“ В МАЛКО ТЪРНОВО, ЗА ДА СПЯТ В НЕГО ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ

В Шоуто на Слави бе пуснат репортаж, който показа частния хотел на лицето депутат Валери Симеонов в Малко Търново. Хотелът носи името „Козия рог“ и в него се настаняват военни и полицаи, за които плаща държавата с данъкоплатски пари. А парите влизат в джоба на народния представител Валери Симеонов.

Преди изборите Валери Симеонов в ефир заяви, че живее със семейството с 1000 – 1200 лева на месец.

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВХотелът е собственост на СКАТ ООД, която пък е собственост на Валери Симеонов.

В репортажа жена разказа как в големия сняг с камиони с брезент военни са карани от границата в Граматиково, където иначе имало къщи за спане, специално в хотела на Валери Симеонов „Козия рог“, за да бъдат усвоени държавните пари в полза на Симеонов.

На Симеонов се плаща по 70 лева на човек държавна пара.

В репортажа стана дума и за слуховете, които са обществена тайна в района, че фирма, свързана с Валери Симеонов изгражда и оградата по границата.

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВНа ден в хотела му „Козия рог“ спят по 50 души. Любопитно е как са „офермени“ тези държавни пари – с обществена поръчка ли, имало ли е търг, конкурс, или директно с договор народният представител, при очеваден конфликт на интереси, лапа държавните мангизи.

Пред камерата на Шоуто на Слави Валери Симеонов се държа арогантно просташки: „Кой ви бръсне вас“ и „Да ви отговарям, да не ви отговарям, все тая“, както и: „не ги разбирате тия работи, хотелът е за това, за спят хора“.

Красимир Каракачанов се направи, че не знаел нищо, Волен Сидеров измънка, че Симеонов бил отдавна бизнесмен, Цветан Цветанов и той рече, че нищо не знаел…

Да видим дали главният прокурор ще разпореди проверка за очевадното безобразие – народен представител да си върти частен бизнес, в конфликт на интереси, и да му се изсипват държавни пари.

И дали някой ще посмее да пипне „новия“ коалиционен партньор на Бойко Борисов.

Резултат с изображение за ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

http://afera.bg