Д-р Гълъбова: Охраната на хрантутниците политици е по-голям приоритет от здравето на хората

Искам да се резвизира начинът, по който работи НСО. Охраната на политиците-хрантутници е по-гоям приоритет от здравето на хората.Явно психичното здраве не е приоритет и не е било в последните близо 30 години. Това заявява доктор Цветеслава Гълъбова, директор в Държавна психиатрична болница ”Св. Иван Рилски” – Нови Искър.

Не съм убедена, че има основателни причини да бъдат пазени от всенародната любов. При това с държавни пари. Ако искат да се пазят с лични пари, не ме интересува Явно е сбъркан начин във вземането на решение кой да бъде охраняван и кога има реална заплаха за тях. Не съм юрист, но дали тези решения кой да бъде охраняван не могат да се обжалват в съда?, пита известната докторка, визирайкиохраната на Ахмед Доган, Делян Пеевски и други политици.

Тези пари излизат от нашия джоб,а хората не знаят как се формира това решение кой да бъде охраняван. Искам да има прозрачност, каквато сега лиспва. Затова си мисля, че трябва да има възможност тези решения да минават през съда. След като указите на Доналд Тръмп могат да се обжалват в съда , защо решенията на нашето НСО да не могат?, добавя тя прд ТОПновини.

Явно психичното здраве не е приоритет и не е било в последните близо 30 години. Не се възприема като нещо важно и съответно не се отделят нужните средства за това, категорична е докторката.

Д-р Гълъбова: Охраната на хрантутниците политици е по-голям приоритет от здравето на хората

http://frognews.bg