Кой е виновен за политическото чудовище Борисов?

Много са. Ако Иван Костов не беше спрял царя за президент, щеше да изкара два мандата, а никой нямаше да знае за охранителя от СИК Б.Б. Това едно на ръка, но има един генерал, който има най -мрачните заслуги вече 15 години да гледаме опротивялата мутра на Б.Б.

„Борисов, аз много ви подцених!“

По-укорни думи от един монарх не могат да се кажат. За жалост Симеон ги каза твърде късно, когато и германци, и американци внедряваха в действия своя проект. В секретна грама на американския посланик Джон Байърли от 2006 г. се описват сенчестите връзки на бъдещия тогава премиер Бойко Борисов и се говори за участието му в незаконни дейности като търговия с амфетамини. И се добавя: „ При нас, в посолството Борисов описа себе си като „най-голямата придобивка на България”! Посланикът дава точна характеристика на суетника и властолюбеца Борисов.

И още от грамите: „По време на скорошна среща с Посланика, Борисов говореше пренебрежително за другите десни партии, като заявяваше, че „ще унищожи” АТАКА, и че Националното движение „Симеон Втори” (НДСВ), с което беше свързан в миналото, „се топи”.

Ех, Борисов, аз ви подцених, процедил царя!

Вижте колко е жалък в очите на американските дипломати: „„В Ирак (правителството) казаха, че ще изтеглят войските ни незабавно. Не ги изтеглиха, изпратиха още една бригада там. Те дадоха и бази на американците, без да поискат нищо в замяна.” /това го казва като кмет, за което американците са бесни!/

„Писмо от Посланика, адресиращо категорично тези коментари, постигна желания резултат – кметът се отказа да критикува правителството по този въпрос, и в обширна статия, излязла на 5-ти май (повтаряйки дословно аргументацията на Посланика) изрази подкрепа за съвместните военни бази.“

Това се нарича властово и политическо влечуго! Да му бере срама Държавна сигурност!

Нима не знаете кой го предложи на Симеон Сакскобургготски за главен секретар?

Ако не знаете, пишете, ще ви кажа името му!

Стефан Северин

http://pogled.info