Не само се съгласихме да увековечим Македония, но и македонския език, увековечиха нашите тъпънари

– Преди година сте казали, че името северна Македония е опасно за България, поради възможност от териториални претенции към България. Защо си сменихте мнението?
– Хехехе, тогава така …Но сега нещата са други, имаме гаранции. ..Представете си Македония да стане член на НАТО и да има претенции към наши теритиории, хехе…Ама да не мислите, че ни беше лесно да постигнем този договор?! – външната министърка, която вече никой не помни кой и защо я тури за съветник на Плевнелиев, а после и за служебен министър и министър в две правителства на Борисов, каканиже тъпотии по Нова от сутринта. И няма кой да й обърше барем един шамар, на тая….министърка. Защото като дойде денят Х, тази и Борисов заедно с останалите ще са зад граница, да си харчат парите и няма да има кого да обесим дори. А синовете на България ще гинат като мухи, за да опазят страната ни цяла. Това ще е равносметката след години от управлението на наведените унизително днес по посока САЩ и ЕС, български управници.

Не само се съгласихме да увековечим Македония, но и македонския език, увековечиха нашите тъпънари. А всички – дори македонците знаят, че такъв език – НЯМА!

Нора Стоичкова

loading...