От утре НФСБ, АТАКА и ВМРО са официални пудели на ГЕРБ

От утре партия АТАКА е политически покойник. Нейният лидер стъпка с краката си 20-те точки на АТАКА за възраждане на България и полегна в нозете на премиера-трафикант на метаамфетамини. Кълнящият преди три години „Курвите на Бойко“ от утре е негова парламентарна държанка в качеството му на председател на парламентарната група на Обединени патриоти. От утре ямболският рублофил се преражда в евроатлантик, в НАТО-вец, във враг на Русия, в противник на АЕЦ „Белене“ и газопровода „Южен поток“, в лобист за шистовия газ на „Шеврон“ и златодобива на „Дънди Прешъс“.
От утре НФСБ за втори път променя името си на Национален фронт за спасението на Борисов. Гласувалите за мотелско-оградния гешефтар от Бургас от утре ще узнаят, че са гласували не за Майка България, а за Майката и Бащата на нацията – Бойко Методиев Борисов.
От утре русенският македонец поема военното министерство с една задача: Да ревизира избора на служебния кабинет за покупката на нов изтребител от шведската корпорация „Грипен“ и пренасочи 1.5 млрд. лева към 35-годишните Ф-16, както вече наредиха от ГЕРБ. В името на вечната и нерушима дружба с новия Голям брат. От утре ВМРО сваля директивата за борба срещу македонизма, след като евродепутатът й в Брюксел /храненик на Джордж Сорос/ подкрепи американската позиция за събитията в Скопие и поиска албанците и социалдемократите на колаборациониста Заев да управляват Македония.
От утре НФСБ, АТАКА и ВМРО са официални пудели на ГЕРБ. Да живей България на три морета и три мюрета.

Велизар Енчев

Резултат с изображение за Велизар Енчев

https://www.facebook.com/profile.php?id=1015211075&fref=ts