УСЕЩАНЕ ЗА УРОДСТВО. ДУШЕВНО УРОДСТВО

Политическият ви съвет, значи! Само той можел да вземе решение за оставката на съществото, останало без нищо човешко в него – Господарят на тоалетните, Владетелят на тишината Валерко!

Ами бъркате! НАРОДЪТ Е ТОЗИ, КОЙТО ВЗЕМА РЕШЕНИЕ ЗА ОСТАВКАТА ВИ! Наглостта ви е безкрайна. И ВСЕКИ ЕДИН ПОЛИТИК В ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ, КОЙТО НЕЗАБАВНО НЕ ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ТОВА Ч@УДОВИЩЕ, Е СЪПРИЧАСТЕН КЪМ ДЕЯНИЕТО МУ!

Думите, тежко обиждащи и подиграващи български майки, са само върхът на айсберга! Те са показател за продължаващият години наред ГЕНОЦИД спрямо българите от управляващото мнозинство! А патриотите, които се кълняха в Левски, предадоха народа му! Не знам с какви очи могат да се гледат, или пък не се гледат, защото са вторачени в кокалите, които им подхвърля ГЕРБ, за да гласуват послушно ида крепят правителството-българоубиец!

НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ? Във всяка една нормална държава до един час след подобни думи, тази оставка щеше да бъде дадена и приета, а всички политици щяха да се разграничат от подобно чудовищно изказване.

Но тук е ТЕРИТОРИЯТА НА АБСУРДА!
ЗАЩО ВАЛЕРКО НЕ ПОПИТА ЗАЩО СЕ ДАВАТ ПАРИ НА Р@МСКИТЕ МАЙКИ ЗА РАЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЦА, КОИТО …..ЗА КОИТО ВСИЧКО Е ЯСНО!? ТЕ ЯВНО НЕ СА ТЕЖЕСТ НА БЮДЖЕТА И ДЪРЖАВАТА, ТЕХНИТЕ МАЙКИ НЕ СА КРЕСЛИВИ И НАГЛИ, А ТЕХНИТЕ ДЕЦА СА ВАЖНИ, ЗАЩОТО СА ЕЛЕКТОРАТ!

Ще допуснем ли подобно отношение? А Бойку-Слънцето, вместо незабавно да поиска оставката на този д@ебил, отпраши при камилите отново да подскача танци със саби и да се хили на селфитата с когото намери! СРАМ И ПОЗОР!

Българи, излезте! ИЗЛЕЗТЕ ДА ПОИСКАТЕ ГЛАВАТА НА ТОВА УРОДЛИВО СЪЩЕСТВО, НА ТОЗИ ДУХОВЕН У@РОД! ЗАЕДНО С ОСТАВКИТЕ НА ВСИЧКИ ПАТРИОТИ, КОИТО ПРЕДАДОХА НАРОДА СИ И ГЕРБ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ЛИКВИДИРАТ КАТО НАРОД!

Елена Гунчева