bTV спря „Шоуто на Слави“ заради Васил Иванов, Слави прати писмо

„Шоуто на Слави“ бе спряно отново от bTV. В началото на предаването бе пуснат скрол, че епизодът няма да бъде излъчен поради несъотвествие със стандартите за телевизионно съдържание. Бе пуснат този от Йордановден с водещ Иво Сиромахов.
Причината за свалянето е участието на журналиста Васил Иванов, който вчера напусна Нова тв. Васил Иванов се бе заканил да съобщи „цялата истина“ за напускането му, което той обясни с цензурата, която му налагала продуцентката на Новините Дарина Сарелска.

Към 22:42 Слави Трифонов изпрати писма до медиите. Ето го:

Уважаеми колеги журналисти,
тази вечер моето шоу беше спряно. Беше спряно отново. Този път причината е следната: на гости ми беше разследващият журналист от Нова телевизия Васил Иванов. В предаването той разкри изключително гнусни и скандални случаи на цензура и корупция, подкрепени с факти и записи. Тъй като предаването е на запис, още преди това получих писмо от мениджмънта на БиТиВи да не интервюирам Васил Иванов.
Аз не се съобразих с това искане. Реализирах предаването, защото смятам, че истината и моралът са по-важни от всичко. Интервюирах Васил Иванов, след това получих отново писмо от БиТиВи, в което те искат да махна интервюто. Аз отново не се съгласих и предаването беше спряно.
За да научите цялата истина, заповядайте утре на нашата пресконференция, на която ще присъства и Васил Иванов. Часът и мястото ще ви съобщим допълнително.

Вярвам че истината и свободата на словото са важни не само за нас, а и за вас.

Слави Трифонов

Резултат с изображение за шоуто на слави

http://24chasa.bg