DISCOVERY COMMUNICATIONS И SAMSUNG обявиха сътрудничеството си с ексклузивно видео на Беър Грилс

Bear Grylls

Кампанията подкрепя стратегията „All Screen“ на Discovery за споделяне на ексклузивно съдържание с потребителите чрез телевизионни, социални, дигитални канали и VR

За пръв път Беър Грилс използва 360-градусова видео технология, потапяйки зрителите в невиждано досега приключение

Discovery Communications анонсира партньорството между Беър Грилс, телевизионния приключенец и Samsung, за да представи новия Samsung Gear S3. Грилс, известен с изпълнените си с адреналин телевизионни предавания, сред които „Оцеляване на предела“ на Discovery Channel, използва авангардна видео технология, потапяйки изцяло феновете в последните си приключения.
Партньорството е насочено към пазарите на САЩ, Европа, Близкия изток и Африка. Кампанията включва поредица от късометражни клипове и телевизионна реклама, в която Беър представя ключовите възможности на Samsung Gear S3 в различни приключенски сценарии. Видеата представят и ключови съвети за оцеляване, за да помогнат на всички изследователи по време на приключенията им сред дивата природа.
Толкова много от нас са били под напрежение докато Беър изкачва планини, хвърля се от самолети и скача в ледени води; и са гледали с интерес докато преодолява препятствията сред едни от най-отдалечените места на земята, в компанията на някои от най-известните личности в света. Сега всеки може да се докосне до приключенския живот, благодарение на ексклузивното съдържание, което разкрива широките технологични възможности на Samsung Gear S3.

Беър Грилс коментира, че е „много горд да си партнира с Discovery и Samsung, за да представи най-модерния часовник за приключенци на пазара. Използвах Gear S3 в изключително тежки условия и винаги, когато имам нужда, той успява да ми помогне.“

Вивиан Паксинос, вицепрезидент „Медия и рекламни партньорства“ в Discovery Networks International, допълва: „Discovery е лидер в създаването на иновативно съдържание и осигуряването на вълнуващо преживяване на зрителите. Нашета най-нова 360-градусова видео технология ще осигури на Беър уникална платформа за излъчване на приключенията му по невиждан досега начин. Винаги се развълнуваме да работим с други компании, които са технологични лидери, за да представим нашите истории и тяхната марка.“

Кампанията стартира на 27-и март и е достъпна на всички платформи, включително по Discovery Channel, както и на неговите социални, дигитални и VR приложения, достигайки до нови и по-млади публики на всички екрани.

Publicis Media Sport and Entertainment преговаряха партньорството си с Беър Грилс за Samsung, докато Starcom проведе медийните преговори с Discovery.

DISCOVERY COMMUNICATIONS И SAMSUNG обявиха сътрудничеството си с ексклузивно видео на Беър Грилс

cross.bg