Абе няма ли медии във Варна да разследват и осветят това скандално назначение?

Абе няма ли медии във Варна да разследват и осветят това скандално назначение? Пак повтарям –Кочината на държавната корупция няма да се изчисти бързо, но пък докато не се изчисти, а това няма да стане, докато няма адекватна прокуратура, ще изсветляваме корупционни практики на държавни служители.

Има една г-жа във Варна на име Сияна Стоянова, която е работила доскоро като юрист консулт в областна управа – по време на скандалния управител на герб– Стоян Пасев, с който са свързани безброй скандални привазационни сделки на държавни имоти в ущърб на държавата. Едни от тези сделки беше начина на разпродажба на едни държавни гаражи на служители на областната управа. Една от които е въпросната Стоянова.

Тази въпросната в момента е назначена уж с конкурс за съдебен помощник в наказателното отделение на Районен съд Варна. Казвам „уж „, защото въпросната е напуснала работата си в Областна управа няколко дни преди резултатите от конкурса да бъдат обявени.

Проверката на прокуратурата за гаражите, сезирана от Стела Николова, очаквано не установи нищо нередно в действията на Стоянова и областния управител.

Изгледайте видеото и сами преценете дали това е така.

Татяна Кристи