АГЕНТ НИКОЛАЙ ПАК ИЗТРЕЩЯ

Агентът от Шесто управление на ДС Георги Марков, под псевдонима „Николай“, днес отново ни дава тон в живота и ни обяснява как неговите господари от ГЕРБ щели да отвеят всички на изборите. Защото, видиш ли, от БСП една чешмичка не били построили!

То, че има много дебили на Територията, е ясно. Ама, Николайчо, не всички сме такива. То, че теб не те е срам вече от нищо, е ясно. Човек, доносничел за близки и колеги, отдавна е преминал моралната граница на приличието.

Но обяснявам за неразбралите: ГЕРБ са управляваща партия. Но те не са държавата. ТЕ НЕ СТРОЯТ С ЛИЧНИ ПАРИ, А С НАШИТЕ, НА БЪЛГАРИТЕ, НА НАРОДА! Нищо не влагат от себе си. Даже и крадат от парите на данъкоплатците.

Те строят с пари на българските и европейските данъкоплатци. И си оставят ръчичките и дипломите в построеното. Баш майстора ряпа да яде! И ни го обясняват така, все едно те в джоба са си бръкнали да ни построят нещо. Мутрата обяснява, че ТОЙ дал пари. Кой си ти бе, Сульо Пулев? Откъде си ги заработил тези пари? Освен да крадеш, нищо друго не си направил!

Наглостта на шайката и ибрикчиите им е изумителна. А още по-изумително е дебилното поведение на феновете им, които си мислят, че те са направили нещо. Ами не са. Все едно да хвалим строителят, че си е свършил работата, за която НИЕ сме му платили. Това, че работата е некачествена и некадърно направена, е друг въпрос.

И състоянието на една държава се познава по народа. Вижте народа, а не магистралите. Защото ние, Баце, асфалт не ядем! Нито чешмички. Той Величеството Симеончо като нацвъка навсякъде чешмички, та много я втасахме!

Ай, сиктир, агент Николай! Гнус ни е от теб! Още по-гнусно е, че беше и конституционен съдия. Пълен разпад на морала и държавността заради хора като теб!

Елена Гунчева

loading...