Адв. Гунчева: Божков няма да се върне, според мен има предварителна договорка с властта

Когато се взимат едни калпави закони, те се отразяват на всички нас – от господин Божков до последния селянин на село. Аз го виждам в ежедневната си практика. Това заяви социалният и политически анализатор адв. Елена Гунчева в специално телефонно интервю в предаването „Делници“.

Според нея кризата в законодателството се вижда от практикуващите юристи. Кой създава законите? Хора, които нямат един ден трудов стаж, професия политици, коментира адвокат Гунчева, като допълни, че за съжаление хората в България нямат надежда. А причината е, че няма кой да поведе народа.

Това се видя по време на протеста, констатира юристът.

По повод акциите срещу Хазартната комисия и издирването на Васил Божков, Гунчева е категорична, че няма как едва сега властта да е установила тези престъпления. Това са хора, които всеки ден следят и извършват контрол, коментира тя.

С постоянната реклама на „Националната лотария“ се внушава, че човек може да си оправи живота с едно талонче.

Адвокат Гунчева заяви, че според нея Васил Божков няма да се върне в България и има предварителна договорка с властта.

Адв. Елена Гунчева е автор на книгата „България обича героите си мъртви“, в която прави остър анализ на политическата и социална обстановка в България. Книгата може да бъде закупена чрез поръчка на телефон: 02 4018942

https://eurocom.bg/