Адв. Хаджигенов: Медийният цирк на Иван Гешев не цели правосъдие

Подслушват килиите на спецпрокуратурата. Прави се много често без СРС-та. Предполагам, че Банев е знаел това и едва ли е говорил по телефона зад решетките с руски лобисти, както твърди зам.-главният прокурор Иван Гешев. Това заяви пред Фрогнюз адвокат Николай Хаджигенов.

Гешев не сподели дали по отношение на Баневи са използвани СРС-та. Той говори по следния начин: „чули сме”, „разбрали сме”… Вероятно Иван Гешев иска да се подмаже на американците и затова твърди, че Николай Банев провежда руска хибридна война.

Ако целта на прокуратурата беше правосъдието, нямаше да се огласява предварително информация за Николай Банев. Целта на прокуратурата и на спецпрокуратурата не е постигане на правосъдие, особено що се отнася до действията на Гешев. Те са медиен цирк. Той заедно със спецсъда, КПКОНПИ действат на принципа: да натиснем когото трябва, да ударим когото трябва. Спецпрокуратурата и КПКОНПИ са създадени за това.

По закон прокуратурата и обвиняемият са равнопоставени, но днес този принцип не се спазва. Прокуратурата, ако можеше, ще обеси арестанта на мегдана, без значение дали е Банев и Банева, Иванчева и Петрова…

.

http://frognews.bg

loading...