Азов ще бъдат съдени за военни престъпления и масови убийства по всички закони в Русия!

Три дни след официалната страна на Азовстал, за неофициалната все още нищо не се знае, започна да се говори за дипломация. Зеленски все още е на поста си, или поне така се представя, защото цялата реалност за Украйна, предназначена за евро-атлантическия свят, се изготвя като сценарий за „На кафе“ – Сега влиза водещата, Сега казваш това, Сега гледаш насам, Сега излизаш.

Авторите на сценариите са някъде скрити и не мога да ги цитирам, но мога да цитирам изпълнителите – Подоляк, Кулеба и Арестович, обявени за министър, съветници и пиари на Зеленски. Чрез този филтър се „информира“ света какво става в Украйна. Ако някой не го е срам, да бъде третиран като топка за баскетбол, която подмятат нагоре надолу, мислейки си, че знае, а всъщност е бил грозно и болно излъган, моля, нека се информира по този начин! Мен не само ме е срам дълбоко, но ме е срам и за другите хора, които така лековато се хващат.

Тази групичка спомена думата дипломация в петък.

След това си продължиха с тирадите как украинската армия громи агресора и може да спечели войната.
Ню Йорк Таймс обаче излезе с коментар, който се появи и в английската преса, че май може би евентуално Украйна няма да може да спечели тази война и май може би не е зле да се помисли за дипломация. Даже на Байдън предлагат да помисли по въпроса!

Това не са случайни неща!
Започва подготвянето на заблудените, че идва нещо неприятно за тях, няма да стане така, както им казаха, че ще стане, макар че ако се налага, биха се направили, че е станало така, нищо, че не е станало. Разбирате ли какво ви казвам? Каквото казвам отдавна. Че ако се налага, Слънцето ще започне да изгрява от Запад. Ако се налага, ще бъде прожектирано погребението на Путин. Ако се налага, ще се заснеме как украинската армия влиза в Москва. Не се съмнявайте, кукловодите на този безумен ред имат ресурс за такива филми!

Дипломация.

Днес нашата преса е пълна с опорката, че азовци, които упорито се наричат „защитниците на Азовстал“, щели да бъдат разменени за украинският генерал, дето бил кум на Путин. Не, нищо подобно! Нищо такова не се и обмисля дори!
Били ли азовци нацисти, пита ….големият разбирач на геополитиката …..Тео Ушев!?!??! И си отговаря – Колкото имало нацисти на мача Левски – ЦСКА. Хубаво, аз ще оставя настрана гаврата с паметта на хората, жените и децата, избити и изтезавани от Азов в Донбас и ще простя на този лумпен Ушев мракобесието, но ще попитам – Аз, за Донбас, Русия, Украйна и Азов, Тео Ушев ли ще слушам? Или ще слушам участниците в тази трагедия? И в нея, аз на Тео Ушевите претенции ли ще вярвам, или ще се образовам по темата от учени, участници и историята? М, драги идиоти?

Не, няма да има размяна за руски военнопленници. Азов ще бъдат съдени за военни престъпления и масови убийства по всички закони в Русия! Няма да си правя труда да обяснявам дори колко голямо значение има Азовстал за Русия, Донбас и Украйна.

Още една радост разкраси розовия рай на евро-атлантическия рай, свят пълен с добрини. Свят свободен и добър, успял и уреден, към който се стремят българите както мухите на меда.

Предлага се, за да не бъдат нарушавани правата на ДОБРИТЕ руснаци, да получават ПАСПОРТ „ДОБЪР РУСНАК“. Антивоенният комитет на Русия, НПО, разбира се финансово подкрепено от Запада, в което участват такива руснаци като Ала Пугачова, искат да въведат ДОБЪР руснак.
Тук думите не стигат!
Кой определя кой човек е добър и кой лош, не ми се мисли. Шикългрубер се върти!
Аз в коя ли категория бих попаднала? Направо не ми се мисли, ако оставя живота си в ръцете на хората, които да ме определят дали съм добра или не!

Изобщо, идиотизмите не свършват!

Анастасия Гешева