Аз моите деца на училище с парцали които ги задушават, няма да ги пусна

Вчера направихме една малка акция във Варна под надслов „Време е маските да паднат“. Можете да я видите в страницата ми, ако вече не сте я гледали. 10 души влязохме в обществена сграда, в случая на Енерго-Про, и настояхме да бъдем обслужени без маски. От компанията бяха разбрали и се бяха подготвили, като бяха извикали полиция. Отделно от това частната охранителна фирма на Енерго-Про се опита силово да не ни допусне в сградата. Само че нито полицията, нито мутро охранителната фирма не успяха да ни спрат. Влязохме, бяхме обслужени без маски, макар и с цената на скандал, след което си тръгнахме, като се извинихме на служителките за временното безпокойство.

Тъй като изключително одобряваният служебен кабинет лека полека затяга мерките върху нас, ви призовавам за единствению и доказал ефективността си метод на действие срещу античовешките мерки на правителството на Радев – бойкот и протести! Не спазвайте тази заповед, не носете маски, организирайте се където можете групово и го правете демонстративно! Един човек може да бъде спрян, но 10 не могат. Нека покажем на античовешкия режим, че повече няма да търпим!

Нека не забравяме и друго. Министъръ на образованаето заяви, че децата в училище и детските градини ще влизат в училище само с маска. Аз моите деца на училище с парцалий които ги задушават, няма да ги пусна. Призовавам и вас за бойкот на първия учебен ден – нека децата ни бъдат в училищния двор, но да не влизат, ако не ги пускат без парцали.

В най-скоро време, още преди 15 септември, Възраждане ще организира национален протест срещу маските, ограниченията и брутално въвежданата ваксинация. Както е добре известно, когато ние правим нещо, го правим добре. Ще бъдем хиляди и няма да отстъпим – ще защитаваме правото си на достоен и нормален живот до край!

Време е маските да паднат!!!

Костадин Костадинов