АЗ СЪМ БЕТОВЕН

Световното безумство не пожали и най-големият гений в музиката – Лудвиг ван Бетовен. За гербоидите – Бетовен не е куче, а е композитор. На класическа музика. За съжаление няма да разберат, защото във „Винету“ не е споменат.

Според либерастите, Бетовен с музиката си изразявал превъзходството на белите хора и то не можело така. Вярно, как пък не разбрахме. Може би ако беше писал музика за тампани под палмите, докато се изяжда хванатия пленник от съседното племе, можеше и да го одобрят.

Спрете се, защото минахте границите на абсурда. И доказвате, че това, което ви се е случило, е било с основание! Отмъщението, когато мине границите на нормалното, се превръща в абсурд и насилие спрямо другите. А и нещо не се сещам за някакви чутовни ваши постижения в науката, културата и изкуството?!?! Освен агресията и наглостта, където явно равни нямате!

Долу ръцете от Бетовен. А, и например от Моцарт, от Бах, от Вагнер, от Чайковски и други, които отричате заради неправилни цветове според вас. Това са гениите на човечеството. И това го разбират само човеци!

Елена Гунчева