АЗ СЪМ НЕГЪР. НЕГЪР ОТ ЕТИОПИЯ!

„Пътищата в България са по-лоши, отколкото в Танзания, Алжир и Мали
Страната ни се нарежда на 93-то място в световна класация на 137 държави
Непрекъснатите хвалби на управляващите, че подобряват пътищата в България, харчейки милиарди, засега не водят до реален резултат. Това става видно от поредната класация в ежегодния доклад на Световния икономически форум за качеството на инфраструктурата. В проучването за 2017 г. страната ни е поставена на 93-то място по качество на пътищата сред 137 изследвани държави. Непосредствено преди нас са страни като Танзания, Алжир, Черна Гора, Мали, Армения. С еднаква оценка като България са Виетнам и Уганда, а непосредствено след нас, с незначителна разлика, се нареждат Лаос, Уругвай, Аржентина, Етиопия.“, съобщава в. „Сега“. И е точно така. Току-що се прибрах от Варна. Дупките по разбитата настилка са се трансформирали в огромни локви. От Велико Търново до Ботевград подминах четири катастрофи! Дано да няма жертви и пострадали! На две от ПТП-та полицаите спираха движението, а на едното произшествие имаше и пожарна!
Всичко това тежести на съвестите на управниците, разните бойкобборисовци и лилянопавлови, ако тия изобщо имат съвести! Човек трябва да види и преживее всиичко това, за да се убеди, че да правиш магистрали, без да и оправил и отводнил главните пътища от републиканската мрежа, е абсолютно безумие, демонстрация на управленска некадърност и бездънна глупост, гарнирана с безпределна алчност!
Радвам се, че ще председателстваме ЕС. Нека партньорите на Борисов видят къде живеем и как ни управлява техния голям приятел Бойко! А те ще разберат за какво иде реч веднага, щом стъпят на софийското летище и се срещнат с неизживяната екзотика на циганските каруци по столичните булеварди.
Любо КОЛЬОВСКИ

Снимка на Любомир Кольовски.

https://www.facebook.com/ecohunter12