АЗ ЩЕ ПОМНЯ БАТАК! СИНЪТ МИ СЪЩО!

Прошка за предателство към България няма. Тринадесет века история, тринадесет века легенди, герои и предатели. Днес – мнозинство са последните. Забравили, че са БЪЛГАРИ! Забравили, че са християни, навели се удобно на американските си господари. Ибрикчии, за които е срамно да се нарекат българи.

И те ни управляват!

Когато прочетох коментара на страницата на Главната Мутра на републиката от негов фен, не можах да повярвам на очите си в началото. Публикацията на Боку беше, че изказва съболезнования на Нова Зеландия. Виждате какво пише неговият малоумен фен. Руснаците БИЛИ РАДИКАЛИЗИРАЛИ БЪЛГАРЧЕТАТА, КАТО ГИ УЧЕЛИ ЗА БАТАК. „От Батак съм, чичо!“ било РУСКА ХИБРИДНА АТАКА!

Радикализъм БИЛА ШИПЧЕНСКАТА ЕПОПЕЯ!!!
Сега ще ти кажа нещо, нещастно продажно ибрекчийско келеменце: Ти не си българин. Не заслужаваш да си част от този изстрадал и горд народ. Ти си една подлога, която заради личното благоденствие и умилкване около силните цървули на деня, е готова да забрави от къде идва! Сигурно майка ти много се гордее с теб! И с това, което те е научила!

АЗ ЩЕ ПОМНЯ БАТАК! И ШИПЧЕНСКАТА ЕПОПЕЯ! И ще ги повтарям на сина си, дори и спомен от тях да няма в учебниците по история! ЗАЩОТО ТОВА НИ ПРАВИ БЪЛГАРИ! НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ! И НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИМ!

Няма да забравя опълченците, които са дали живота си за свободата на България. Няма да забравя саможертвата на Кочо Честименски, няма да забравя кладенеца, който майките са изкопали, за да търсят вода в църквата в Батак, преди да бъдат изклани всички, заедно с децата. Няма да забравя Бенковски, предаден от един подобен на тази герберска подлога овчар, главата му, набита на кол, за да покажат, какво очаква тези, които искат свобода за България! С този пост, с този безумен предателски коментар, ВИЕ ОТРИЧАТЕ ЖЕРТВАТА НА ВСИЧКИ ГЕРОИ НА БЪЛГАРИЯ!

Изгладените мозъци на гербавите вече не могат да са оправдание за безумията им. Тук е България! А България е и хан Аспарух, и цар Калоян, и хан Крум, направил си чаша за вино от черепа на врага си, България е и Кочо Честименски и семейството му, Панайот Волов, Хаджи Димитър, Христо Ботев, Васил Левски, епопеята на Шипка, клането от евреина Сюлейман паша в Стара Загора, България е ГОРДОСТТА НИ ОТ ГЕРОИТЕ НИ! ОТ БИТКИТЕ, КОИТО МНОГО БЪЛГАРИ – МЪЖЕ, ЖЕНИ И ДОРИ ДЕЦА СА ВОДИЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ!

ЗАМЪЛЧЕТЕ, ПРЕДАТЕЛИ! ЗАЩОТО ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИЯ ПРИСЪДАТА Е ЕДНА!

Елена Гунчева