АЙДЕ, БЕ! ТА КОЙ КАЗАХТЕ ВИ ОБУЧАВА!?

На крилете на славата и номинацията му за глаДен прокурор, ИГ постигна нови висоти в неправото и липсата на логика. Първото съждение, че Кристиян не си бил дал паролите за компютъра, ерго, бил виновен, защото ако нямало какво да крие, щял да ги даде, избива рибата на разума. Ми може момчето порно да си е теглило и да не иска да се ровите във файловете му. Или да има снимки с приятелката си и да не иска да ги развяват по медиите.

В интерес на истината и аз на никого не бил дала паролите си. А и къде е гаранцията, че и ГДБОП няма да ги хакнат!?!
Днес ИГ премина в атака. Цялата фирма била за кибер рекет, Кристиян бил виновен, а прокуратурата – на пиедестала, че хванала враговете на държавата и правителството! Айде, бе! ВЕрваш ли си, Гешев?!? Защото ние не ти вЕрваме!

И отново да напомня за интелекта. Интелигентният човек ще си върже версията като лъже и мами, така че да няма пробойни, видими и с невъоръжено, тоест дебилно око. В началото се разбра, че именно Кристиян е обучавал ГДБОП на киберсигурност. Той е учил големите ви спецове как да защитят системите, как да разбиват паролите и да работят с електронни услуги и данни. На практика в момента, овчо, ни обясняваш, че ГДБОП СА НАЕЛИ ФИРМА, КОЯТО ИЗНУДВА ДЪРЖАВАТА, ФИРМИТЕ, ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА , ДА ВИ ОБУЧАВА!!!

Вие добре ли сте? Не се ли усещате как сами се издънвате и цял свят ви се смее. Хайде сега още веднъж повторете кого сте наели да ви обучава и какво сте научили?!? И защо вместо да потърсите кой в НАП е стоял с две ръце, пъхнати да не казвам къде и е застрашил националната сигурност и сигурността на над пет МИЛИОНА БЪЛГАРИ, търсите пак виновни другаде?

Гешев, Гешев, само можеш да си мечтаеш да стигнеш мозъка и професионализма на онзи, другия Гешев. Иначе по морал и постъпки го докарвате….само че не в интерес на държавата, а на мафията. Ти си АНТИГЕШЕВ. И Бог да пази България, защото тези, които трябва да я пазят, пазят мафията!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.