Айде – сиктир от тая свободия! Имали били право,щото имали български документи, ами НЕ е достатъчно

Искам законодателни промени с който да бъде прекратена възможността да гласуват лица с български документи, които живеят извън страната, плащат данъците си извън страната, а на някои от тях и децата им не са български граждани.

Не може някой, който идва в България само през лятната ваканция / отпуска, да НИ натриса в управлението измамници като Кирчо и Кокорчо, вечното ДПС, умните и красивите ДеБили, Слави Трифонов и тн.

Нямам придстава, кой измисли мантрата, че живеещите в чужбина са най-големия външен инвеститор.
НЕ уважаеми, НЕ сте най-големия външен инвеститор. Пращате пари на родителите си, на децата си, на близките си, защото сте ги зарязали, както сте зарязали България. Бих го нарекла – данък „чувктво за вина“.

Мисля, че правилно сумирах броя на гласувалите в чужбина и тази година те са 204 737 човека, които са вдигнали процентите на ДПС, ПП, ДБ, ВЪЗРАЖДАНЕ.

Хич не ми пука какво е мнението на ДПС, защото те са основния прът, който не позволява да завършим това колело.
Който иска са гласува в България трябва да докаже, че е живял в България 6 месеца в годината.

Хайде де, за да получат хАмерикански паспорти не мърдат от Америка по 5 г. и се съобразяват, а тук ще е като Аврамов дом.

Айде – сиктир от тая свободия!
Имали били право,щото имали български документи, ами НЕ е достатъчно. Трябва да живеете 6 месеца в страната, за да разберете кой как управлява и тогава да си мятате бюренититеза сульо и пульо.

Въпрос на елементарна промяна в изборния кодекс е.

Lilia Bozhkova