АЙ, СИКТИР

Пак Цецку рано в събота сутрин! Това не е човешко. В почивния ден отново от заранта се е оцъклил от телевизора. Луд умора няма! И както вече му стана традиция, веднага поства умотворенията си във фейсбук, та ако някой е пропуснал да му се наслади на размислите му, да се осветли по въпроса:

„Tsvetan Tsvetanov
49 минути ·
Хибридната атака на Русия срещу България не е спирала от 2015 г. Един от нейните аспекти е непрекъснатото продуциране на фалшиви новини, в което – за съжаление – често участват президентът Радев и партията му БСП. Пример за фалшива новина е твърдението, че ГЕРБ иска чрез промените в ИК да ограничи правото на гражданите да гласуват и да си гарантира служебна победа………………………… Нека вместо с фалшиви новини, да се занимаваме с истински като увеличените европейски средства за България, намалените такси за банкови преводи, инвестициите в образованието и изграждането на АМ „Хемус“, което е безвъзвратно.“

Явно смята, че всички сме дебили като избирателите му. Ако го питам какво рабира под хибридна война, най-вероятно ще гледа умно и оцъклено. И отново за разлика от избирателите му, за всеки мислещ човек е пределно ясно, че чрез промените в Изборния кодекс целят служебна победа и НЕ ИСКАТ избирателите да гласуват за личности, а за партийните листи, в които има само анонимници, верни на партията. Не е необходимо да си хибрид, русофил, социалист или нещо друго, за да го разбереш. Достатъчно е само да имаш повече от две мозъчни клетки.

И ако търсим ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ, то са например това, че най-голям дял от разходите ни е за храна – като страна в третия свят, че 89 % от плодовете и зеленчуците ги внасяме, докато преди години бяхме основен износител на такива, че трима човека се запалиха от БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ в проспериращата герберастка Територия, и че на никой не му дреме за магистралите, след като останалите пътища са дупка до дупка, също като в главите ви. Това не са успехи! Успехите на едно управление се виждат по стандарта на живот на гражданите! Там нещо да кажете!?!

Фалшивите новини ги правите вие. Като отклонявате общественото внимание от сериозните проблеми на българите. На които им остава само да ви псуват…..
От 2015 година имало хибридни атаки. Интересно защо чак сега, когато господарят ви САЩ започна да те привиква на инструктажи, се сети да го кажеш!

Срамно е. Мен ме е срам като българка, че имаме подобни дебилни политици. И продажни.

И всички виждаме какво правите. Поне не ни го навирайте в очите рано сутрин в събота. Ай, сиктир, бЕгайте….

Елена Гунчева

loading...