Акад. Петър Иванов: Слугински фалшиви агенцийки ще се скъсат да публикуват фалшиви социологически данни

Слугински фалшиви агенцийки ще се скъсат да публикуват фалшиви социологически данни.
Според тях при избори сега щели да гласуват почти всички (95%) избиратели, и само 5%, моля ви се, се колебаели.

Това е такъв социологически идиотизъм, който никой човек не може по никакъв начин да сътвори, освен ако не е луд, а, или подкупен с много пари. Защото, знаем, че обикновено у нас, а и по белия свят, гласуват винаги около половината от имащите право да гласуват, особено на изборите за Европарламент.

Според агенцийките най-харесваните хора у нас били, кои?, ами че ясно кои, които дават парите, нали така, кой друг?, пожарникарят от с. Банкя, потомственият агент Иван, пребоядисалата се от синя в червена Корни от с. Крушовица и Карадайъто в комплект с Шиши.
Хората умирали от обич към тези хорица, татуирали си даже имената на челата си и на други по-интимни части от тялотоотпред и отзад.

Най-харесваните партии били тези които докараха България до национална катастрофа и до демографска смърт: Бесепето, ГЕРБ и ДПС.

За кандидатите на БСП – агенти, шпиони, една крадла на пари от КТБ, Станишко от Женевското езеро и един оръфляк от Президентството – щели да гласуват близо 40%, значи всеки двама от пет. Така казват агенцийките.

После на второ място щели да бъдат хората на Баце, начело с неграмотната селянка Марийка Ниделчева, трътлестия Ал Йо, един малоподвижен двестакилограмов тип и момето Майдел. Те пък с около 35% народно доверие.

А на трето място били хората на агент Иван от паспортния бизнес: жужето Жамбо, бъхлясалият Андрейчо и разни други келнери, с около 10% обществена обич.

И на края хората нс Доганчо от Сараите, теса Карадайъто, Кючюка и фамозния призрачен Шиши (този път без майка си) с 6%, ко да го правиш агент Сава и него, наш човек.

За другите партии народната обич била по-съкратена – общо 4%.

Това е, братя! Така показвали барометърът, галъпите, медианите, алфите, сънищата на един ликантроп и махалото на баба Мира.

Но, според синкретично проучване на неказионния Демографски институт, който винаги е бил с най-точни изборни прогнози в последното десетилетие, за разлика от агенцийките-слуги, които еинаги бъркат даже и с 200% в прогнозите си (допустимата стохастчна грешка е около 2%), нещата реално са съвсем други., ама съвсем други. Ето ги:

В резултат на безкрайните тъпотии на управляващите, довели България до национална катастрофа, като най-бедна, най-болна, най-корумпирана, най-престъпна, най-проста, най-покварена, най-нещастна, с най-много емигрирали, с най-голяма смъртност, с най-ниска раждаемост, най-намаляваща и най-бързо изчезваща държава в света, общественото доверие към властващите е сринато до най-мизерни нива.

Истината е, че при убийственото за народа увеличаване на всичко – цени, данъци, такси, застраховки, лихви, винетки, осигуровки и др., при бруталните кражби на гербаджиите, при надвисналата демографска смърт на Отечеството, резултатите от гласуването на българите, ако ги няма номерата с купуването на гласове, с фалшифицирането на протоколи, с далаверите при броенето, със софтуерните подсилвания на платилите партии и др., при 50% гласували, би трябвало да изглеждат други, картината би била:

– БСП – 14% (5 евродепутати)
– Възраждане – 12% (4 евродепутати)
– ГЕРБ – 10% (3 евродепутати)
– ДПС – 6% (3 евродепутати)
– Дясна коалиция – 5% (2 евродепутати)
– Други – 3% (без евродепутати)

Ако гласувалите са по-малко или повече, резултатите ще претърпят съответните малки изменения, но общото съотношение ще се запази.

Ако има изборни далавери, купуване на гласове и директивно гласуване, резултатите могат да бъдат всякакви, но ще са фалшиви.

Това е истината!

Снимка на Petar Ivanov.