Ако някой не е разбрал все още, ПРАВОСЪДИЕ в България няма и ако си стоите по къщите, няма и да има!!

https://m.offnews.bg/…/Market-links-Mnozinstvoto-balgari-sa…

Преди месец си мислех, че момента в който всички ние осъзнаваме, че живеем в една лъжа е настъпил!
Днес чета това проучване за българското щастие и не разбирам, аз ли съм луд, че искам ОСТАВКА, ЛУСТРАЦИЯ, КОНФИСКАЦИЯ и СЪД за всички Унищожили България в последните 29 години или тези данни са пълни глупости и 80% от Обществото си тъне в Разкош и няма нужда от нищо?
И понеже съм Горд Плевенчанин, се чувствам длъжен да кажа, че дължа тази Гордост на моите съграждани Московски, Горанов и Цачева, които петнят ежедневно града ми със своите безумни действия и бездействия?
Чета сега, че Горанов се преместил в това скромно жилище, защото децата му се изплашили от земетресение?
Добре де, ама този негов Кръстник ( дал Бог на всеки му такъв) не губи ли адски много пари от 2012г до сега?
Пари за наема, които е можел да взима, пари ако беше продал жилището и инвестирал?
Как пък не се премести в Някоя нормална квартира в “Надежда”, “Младост” 3 или “Сухата Река” ,нещо на първи етаж, че да не се страхуват децата,нещо от 70-80кв.м?
И като чета това му изказване се питам за децата на всички, чиито кръстници не са Сарийски и живеят в “Люлин”, “Младост” , “Дружба”, абе навсякъде в големите, високи панелни блокове в страната!
Дали децата на обикновените хора се страхуват от земетресения и имат ли опции да ги преместят някъде?
Московски оправи БДЖ-то и за наказание го направиха Шеф на някаква скромна Банка (това е да си Ценен кадър, Незаменим, като Делян Добрев)?
А Цецка, боже тази талантлива жена, тя направи всичко за Плевен, като беше Първи човек в държавата, цели два мандата и понеже ние в Плевен сме адски Благодарни за повишения ни стандарт, помолихме Бойко да я прати да оправи и Съдебната система!!!
Ако някой не е разбрал все още, ПРАВОСЪДИЕ в България няма и ако си стоите по къщите, няма и да има!!
Та ЧЕСТИТО на всички Българи, вие взехте най- доброто от Плевен, сега си го дондуркайте и му се радвайте!!
А НИЕ Глупавите, ще излезем и тази Неделя да им искаме оставките на тези, на тези и на всички други, за да можем да кажем на децата си един ден, че поне сме опитали!!!

Иван Иванов

Снимка на Ivan Ivanov.