АКО СТЕ ДЕБИЛ, НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТОВА

Горкото национално летище. След като го харизаха на концесия, продължиха да се гаврят с него, като предлагат как да бъде именувано. Преди време някой, май беше психодесният Ал Йо, предложи да се казва „Желю Желев“. На същия човек, който ни предаде и целуваше ръка на Ран и Ът и се гордееше как се съсипва всичко изградено през последния половин век. И макар и писател и философ, беше доста простоват човек, който толкова беше зашеметен от поста и влизането му в световната политика, че така и не намери адекватни решения.

Днес циркът продължава с предложението на някакъв световно неизвестен, летището да се наричало „Кристо“. Ами няма! На безродник няма и квартална градинка да наречем. Помня как плюеше България, когато не му върнаха сградата в Габрово, която беше училище. Явно идеята му е била да се изхвърлят децата, за да може той да печели от наеми /както впрочем правят доста реститути/. Веднъж не спомена с добро България. За такива безродници – никаква памет не трябва да остава! За изкуството – неолибералистите да му се радват. Аз не го харесвам.

И престанете с простотиите. Имена на безродници и откровени врагове на България да бъдат увековечавани в улици, паметници, летища, площади. Защо не наречете летището „Капитан Списаревски“. Заслужилият герой на България, който пазеше небето над София от днешните ни еврогейски /опс, евроатлантически/ партньори? И който става жив таран, за да опази живота на българите под небето на София?

Стига с поклоните към либерастите и безродниците. Ако искате да си наричате летището Роналд Рейгън, Кристо, Нирвана и Хвани ма за…., препоръчвам да предприемете лечение или да отидете в държава, в която ще се гледа с благосклонно око на всякакви извращения. Тук е България!!!

Елена Гунчева

loading...