Ако Цвета Караянчева е умна, няма да отиде в студиото на “Шоуто на Слави”. Защото той ще си го изкара на нея

Ако Цвета Караянчева е умна, ако има здрави политически инстинкти и предвидливост, няма да отиде в студиото на “Шоуто на Слави”. Защото той ще си го изкара на нея. Заради ураганът от презрение, заслужена реакция на раболепното му поведение по време на т.н.”интервюта”, сценаристите ще го надъхат да бъде яростен към шефката на парламента. А тя е най-малко обиграна в квартета, поканен на прочутото диванче.

Ай-ай-ай, нЕкакъв Тошко, титан на мисълта и словото, придворен на Славчо Т., си помечтал да ме размаже, а ме рекламирал грандиозно! Подредил ме е “първа сред равни” в една компания, истински дрийм-тийм! Известни журналисти, според него сме – по реда на изброяването: Соня Колтуклиева, Любо Огнянов, Валерия Велева, Христо Комарницки, Светльо Иванов, Полина Паунова.
Както правилно отбеляза един читател – всеки от нас си има своя биография и публичен образ – добър или не толкова добър – но изграден от самите нас, през нашите битки, сривове и победи, през нашите грешки и емоционални травми…
Кой-си-ти-бе-тошко?! Освен да подтичваш и да подлайваш като пале покрай оня, дългия с голямото его, какво друго те прави “значим”? Колкото по-яростно се опитваш да Му лъскаш имиджа, толкова повече презрение Му докарваш.

Ако ще всяка вечер от екрана на БТВ да подлайвате срещу нас, това няма да превърне лакейството и раболепието на Слави от т.н. “интервюта” в героизъм. Няма как да стане.

И през ум не ми минава да изисквам от Слави Т.да задава този ли онзи въпрос. Да пита каквото ще. Представях си, че го прави нахакано и остро, както във вечерите, когато събеседниците му не са в студиото; както, когато е насаме със сценаристите си, на които плаща, за да го правят да изглежда велик.
Бил “изтръгнал” от премиера и главния прокурор да обещаят публично това или онова…свещена неинформираност – те са го правили вече. Верно ли не се усетихте, че те си извъртяха по един пиар на ваш гръб в отреденото ви ефирно време?! Е, то кой ли вече им се връзва и на тях, но нейсе…обаче ви употребиха, това е истината.

Нали щяхте да правите политически проект, Димитър Диманов да ви създава структури, референдумът да е вашето знаме, да селектирате бъдещи управници?! Пунт и пластика! Както написа Илиян Василев: “добрата вест е, че политическият проект на Слави приключи”. Преди да скочи, Слави се срина. С любезното съдействие на сценаристите си.

….Хайде, марш обратно в тинята на чалгарството.

Соня Колтуклиева

Резултат с изображение за Соня Колтуклиева