Актьорчето Биков се прави на остроумен за сериала „Спецов“: Нямаме работа в момента. Ходим по улиците и снимаме клипове

На остроумен се опита да се направи Тома Биков по повод „сериала“ за шефа на НАП Румен Спецов, който от ГЕРБ режисират. „Станахме граждански активисти. Нямаме работа в момента. Ходим по улиците и снимаме клипове.“ Сигурно Биков се чувства като истинска звезда в момента, защото припомняме, че той е завършил не какво да е, а актьорско майсторство в драмтеатъра в Благоевград. От 2002 до 2005 година пък работи като актьорче в Стара Загора.

Странно му било защо никой не се притеснявал от дейността на Спецов. А защо не му е странно как гербаджиите, сред които и самият той, не се притесняват от дейностите на Вожда си Борисов?

„Няма как да катастрофираме с тезата си за Румен Спецов, защото коментираме факти“, уверен е Биков. Той обаче се ядосва как така шефът на НАП не обикалял по телевизиите (също както ГЕРБ) и не бил дал нито едно интервю вече месец.

Водещият Виктор Николаев го контрира: „ГЕРБ даде ли убедителен отговор за 700 милиона, влезли в хазната от хазарта?“

Според Биков, разбира се, от ГЕРБ дали убедителен отговор и това били действията на правителството по отношение на Васил Божков.

„Къде са обаче парите?“, попита Николаев.

„Кои пари?“, направи се на ударен Тома Биков.

Водещият го върна към 700 милиона, а той замрънка, че твърдение на Божков било, че са укрити толкова пари.

За раздухването на срещата между Петко Петков и Пламен Узунов той също заовърта. „Има причинно-следствени връзки, които се случват след тази среща. Твърдим, че се раздават торбички в някакво заведение“, нищо ново не каза той. Това било излязло в медиите, а не от ГЕРБ

Frognews.bg