Александър Симов: Управляващата коалиция в момента е Бойко Борисов и Делян Пеевски

Коалиция между ГЕРБ и БСП е най-отвратителното нещо, което може да се случи на тази държава. Това ще убеди всички граждани,че тъмни сенчести интереси ръководят политическия процес. Това е да кажеш на хората ,че техния глас няма значение. Не знам за ГЕРБ, но за БСП това ще е самоубийствено.
Това  каза Александър Симов в студиото на телевизия BIT. Той допълни още: „В момента управляващата коалиция е Бойко Борисов и Делян Пеевски. И всички политически субекти са натрупани, за да прикрият този факт“. Депутатът от БСП смята, че десетина души от неговата партия имат идеята да се коалират с Борисов и така да осигурят собствените си бизнес-интереси.

„Делян Пеевски е съставна част от управлението на ГЕРБ. Всички икономически интереси на този бизнесмен са осъществени и реализирани при правителството на Бойко Борисов. покажете ми нещо, в което той да е бил отрязан от проявено желание да притежава или вземе нещо от премиера днес“, каза още депутатът.

Симов попита какво направи ГЕРБ за борбата на корупцията. „Създадоха един смешен орган-БОРКОР, който похарчи десет милиона лева и нищо не допринесе за намаляване на това отвратително явление“, допълни той. Според него, сега идеята на управляващите е да повторят точно този БОРКОР в друга форма и така да не се противодейства отново на корупцията.

.
loading...