АЛЧНАТА БАБА-ЧУДОВИЩЕ /из размислите на един гербераст/

Със задоволство полицията се похвали със залавянето на 74-годишна баба, откраднала храна за 30 лева от магазин в Благоевград. Възмутително. Престъпничка! Наглост!

Ей такива алчни възрастни ни докараха дотук. Изплюскаха бюджета. Я смятайте, милион и осемстотин хиляди, по 300 лева средно им сложете-малииии, туй цяла магистрала с все комисионни. Ами що опростени неустойки са това. Що Кеф-16 са! Ако не бяха тези алчни и проклети баби и дядовци, можеше поне още 20 Кефки да поръчаме, и комисионната да е много по-голяма. Възмутително!

Държат се, бе, гадовете! Оставихме ги без лекарства и лекарска помощ, оставихме ги на 200 лева пенсия при минимум за оцеляване 602 лева, ама държат се, упорити и проклети!

Ей, някои са обществено осъзнати и кротко си умират от глад и студ. Бравос! Ето така трябва да се отнасят към държавата, а не да я точат с пенсии и надбавки. Че и да ги лекуваме! За какво, да продължават да ядат бюджета, дет ни трябва за други работи – като магистрали и преЦедателства!

Това е проблемът на българите – обществено престъпното съзнание. Никой не мисли за държавата. Вкопчили са се в живота, все едно е техен и имат право на него. Нямат, бе! Да не сме длъжни да ги издържаме. Нахално се оправдават, че цял живот били работили за България. Много важно. Важните сме ние-политиците. То работят лузърите, дето не стават за политици.

Па и тая алчна баба – погледнете озлобеното лице и треперещите от алчност ръце. Била гладна, глупости. Нали Премиерът- Слънце посочи как благоденстваме, цъфтим и се развиваме, доходите растат, тая нагла баба не е ли чувала, че всички просперират под благото крило на гербавите? Ей, неблагодарен народ! Що магистрали направихме за него, а те даже да не искат да умират три дена след пенсиониране. А после се оплакват.

А как ли не ги убеждавахме, ей Дянков даже опоска Сребърният фонд, ама пак се държат, бе! Срамота!

Я по-добре да размислим за това увеличение юли месец. Че туй са цели 209 лева, бе! Те с тия пари ще живеят и до 80 години и ще плюскат от бюджета! А всеки умрял пенсионер е бонус парите да отидат за строителство и магистрали. От които има комисионни. А тези алчни пенсионери даже не се сещат да заделят едни 30-40 % от благодарност за парите, които им подаряваме от бюджета! И как да вървят нещата?!?
И бравос на полицията. Така се бори с престъпността, ще дадем малка награда на служителите. Всяка гладна баба – с белезници. Всеки алчен пенсионер – лишен от пенсия! За да просперира шайката!

За Баце! За Шайката! Да живей! Ураааааа

Елена Гунчева