АЛ ЙО Е ГОТОВ ДА НИ РАЗСТРЕЛЯ

Верният слуга на Борисов, провалилият се пишман дипломат, „демократът“, известен най-вече с ругатните си срещу неудобните нему, внукът на убиецът на деца, Ал Йо, нарече протестиращите „болшевики“ и „антибългари“. Явно не му отговаряме на демократичните изисквания…..

Правото на протести и съпротива е естествено човешко право и всеки един народ има право на него. Ние, българските граждани протестираме в съответствие със закона. Но един евродепутат ни нарича болшевики и антибългари! Явно демокрацията за него важи само когато обслужва личните му интереси!

Болшевишко ли е да искаш в управлевлението да няма престъпници, или наличието им там е някаква демократична ценност, която не сме разбрали? Антибългарско ли е да искаш оцеляването и бъдещето на българския народ? Фашистко ли е да искаш справедливост и правосъдие. Или може би исканията за правова държава засягат нежната чувствителна душа на Ал Йо?!?

Дядото на този мерзавец е убил ястребинчетата – малки деца, защото били болшевики и комунисти. Това ли да очакваме и от внука му – не се и съмнявам, че ако имаше възможност, би стигнал и до там. Защото чудовищните престъпления започват от това да отричаш напълно демократичните и основни права на другите хора.

Аз го разбирам – дребна, мерзка душичка, която се вкопчва като питбул в подхвърления му кокал и готова да прегризва гърла заради господаря, който му подхвърля прехраната. Не мога да разбера как допускаме един евродепутат да отрича основни граждански права и също да обижда народа си.

Мерзавецът, който отрече Левски и Ботев и заяви, че са получили, каквото са заслужавали…..Хаджипенчович на нашето време!

Антибългарин е той. Внук на убиец на деца. Крушата не пада по-далеч от дървото! Само такъв човек може да обижда народа си от високата трибуна, на която същия този народ го е изпратил!

И се чудя правителството на Борисов кога ще мине границата и ще тръгне да бие и убива българите? Защото в това управление българи и почтени хора няма!

Мутри, вън!

Елена Гунчева

loading...