АЛ ЙО ЗА СПУКАНИТЕ РАБОТИ

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'александър йорданов александров вчера в 9:52 ч. радостни думи: бой по русия поне HA футбол! снощи B санкт петербург в мач от европейското първенство по футбол нашите приятели, белгийците, отупаха нашите неприятели- руснаците. сториха го категорично. без да ги жалят и за миг. праснаха им три безответни гола, за да помнят москалите, че им e спукана работата. и не само на футбол, разбира ce. спукана им e като цяло- като държава, като валута, като техника, като производство, като политика, като армия и най-важното като стандарт на живот. бая им e спукана работата.'

Резултатът от некачествено производство на Дурекс, коментирал вчера на страницата си /на която се опитвам да не влизам заради интелектуална и социална хигиена/, че имало бой по Русия ПОНЕ на футбол. Явно подсъзнателно видимият отвсякъде евродепутат осъзнава, че само на футбол ще е!

Била спукана работата на Русия. Тук съм склонна да не се съглася с твърдението. Защото такива спукани капути да я представляват не съм видяла. Камо ли в международни организации……Ал Йо не харесва Русия. Направо си я мрази и се страхува от нея. Затова и, със спокойно защитени задни части от Брюксел си позволява и да я плюе са надеждата да захлеби нещо от Козяк.

Русия според съществото не била демократична. Всъщност тук трябва да осмислим какво означава демокрация и каква е разликата й с демонкрация. Например крайно недемократично в Русия не разрешават съмишленици на Ал Йо с розови пера да правят прайдове пред очите на децата им. Ма много нетолерантно! Не е либерално и не е демократично! Дори държавата подкрепя руските семейства и деца – направо упадъчно! А Путин не разрешава чужди НПО-та и Сорос да му определят политиката – недопустимо и неприемливо! Как така няма да приема евроатлантическите и соросоидни ценности! Как така ги праща при майка им, когато във Вашингтон наложат санкции на руснак и настояват Русия да ги спазва? Не е либерално така! Не е демократично! Освен това Русия даже си позволява да не разрешава краварите да си защитят с военна сила националните интереси на другия край на планетата, където, както често повтарям, търсят на майка си….китката!

Скапана работа, Ал Йо! Много скапана! И ние се скапваме като гледаме какви ни представляват. Направо си е тъжно!

Елена Гунчева