Аман от безумния вой на някои демократи в защита на „свободата на словото“ в лицето на блъсков и изданието ТРУП!

Аман от безумния вой на някои демократи в защита на „свободата на словото“ в лицето на блъсков и изданието ТРУП!

Къде са репресиите тук? Кой иска да затваря това гнусно издание? ТРУП единствено трябва да се премести на друго място. Като в една от личните сгради на блъсков например, които той си строи докато квичи на умряло, че го репресират.

Репресии над свободата на словото означават много по-различни неща, господа! А това са затварянен на публикации, арестуване на журналисти поради съдържание, хвърляне в затвора заради съдържание, убийства заради съдържание – справка Русия!

Репресиите не са над кредитни милионери като блъсков, които използват КТБ като личен банкомат, оставайки „незабелязани“ от гешев.

Репресии над словото, г-да, е държавни и частни медии да обслужват една политическа групировка – тази на властта – както се нагледахме в последните години.

Репресии са—да не се дава друга гледна точка и да се лъже в ефир! Репресии са – да се канят с години едни и същи платени муцуни в телевизиите и да дрънкат едно и също без да има някой да им опонира!

Репресии са един министър председател и подобни му мутро политици да се крият от медиите!

Репресии са да няма баланс в новините, репресии са да има реч на омразата и пропаганда на чужда държава – като Русия в лицето на „възраждане“ само защото са си платили.

Репресия е да няма дебати м/у водачите на партиите за парламентарни и президентстки избори.

Репресия е да има цензура в медиите! Репресия е да имаш сатиричен вестник „Прас Прес“ и монополистът на дистрибуцията –пеевски– да не го слага на щанда на Лафките си и никой да не иска да го санкционира!

Репресия е регулаторът СЕМ да обслужва властта с глупавите си лели вътре, които нямат нищо общо с журналистиката! Репресия е да бият журналисти и да ги съдят като терористи – като в Русия, Белорус и други диктатури!

НЕ Е РЕПРЕСИЯ ДА ИЗОГОНИШ ЧАСТНА МЕДИЯ ОТ ДЪРЖАВЕН ИМОТ! Медията ТРУП на чичко паричко-кредитния милионер да си намери друг дом! Може да си го издава от кухнята си, ако реши! Какво му пречи?

Татяна Кристи