Аман от пачаври в тази държавна администрация

Някаква страшна кикимора от онова ведомство за безопасност на храните, разфърляла се с голи рамене като евтина пачавра в бардак, седнала да обяснява как Пенка миналае гранизата на Европейския съюссссс и това било „огромно“ нарушение. И всичко, което тази никаквица ръсеше в праймтайма беше това е огромно, онова е огромно, нарушение, нарушение, нарушение. Огромно, огрпомно, огромно. Вероятно има предвид размера на оня боклукчив началник, който я е монтирал на държавната позиция и я е пуснал да се лензи по казуса „Пенка“. Смятам, че такива като него са виновни по държавната администрация да пълзят всевъзможни курволяци, правещи се на експертки, пиарки, правистки – какво ли не.
И тоя нещастен човек, дето вдигна врявата, за да си спаси животното и той един хитрец ненагледен. Та тази, с огромното нещо в устата, сигурно е тъй опърничава, защото може би са му искали рушвет, за да му оставят животното, пък той се е опънал. И сега тука му дават още 2-3 дни или да даде да му убият кравата или да отдели някой лев бакшиш на сайбията на онази държавна чиновничка, която преживяше досущ като крава в ефира, току що извадила онова огромното нарушение из устата си, за което дуднеше през цялото време.
Аман от пачаври в тази държавна администрация. И от страшно тъпи копелета, които понеже не искат да си плащат за секса, уреждат любовниците си на държавна службица. От ей тоя тъп мерак, и преди 1989 г. и сега, навсякъде бъка от любовници, метреси и по-обикновени мръсници.

Нора Стоичкова

loading...