Ама разбира се Мая Манолова и Александър Паунов са се срещали с Божков, не е Боеко, бе

Ама разбира се Мая Манолова и Александър Паунов са се срещали с Божков, не е Боеко, бе. Това очаквано заповтаряха като папагали гербаджиите. А оня есемес, в който Боеко благодари на Черепа, че не е дал пари на Мая Ма? И друг, в който му пише „ще помагаш“? Искане за футболисти и т. н. Ама хич няма нищо общо между двамата… И закона не са му поправили да му е по-малък данъка…

И какъв е Паунов, че да го сочат като действащ политик? Маргинал, никой никога не го е брлоил за нещо. И вече е приключил, не е и действащ политик към момента.

Друг важен детайл – повечето от 64-те фирми от списъка ударени от „Магнитски“ са на Божков. Пеевски отдавна е взел мерки и се е покрил в офшорни зони и фирми на трети лица. Божков, види се, не е очаквал. Плаща си редовно, няма проблем. Ама не им стигало плащането, поискали и да му вземат лъвския пай от лотарията. И той пропя също като Цветан Василев, от когото поискали същото.

Работата е, че Каскета иска да го съди за други нагласени работи, а не за подкупите, за които си признава сам. Как ще ги скрие тях?

Иван Бакалов