Американските войници не са ни братя и не са наши съюзници

Американските войници не са ни братя и не са наши съюзници.

За да бъдеш съюзник на някого, трябва да му имаш доверие и да го уважаваш! Между нас няма подобни отношения и никога няма да има. Не защото американските войници не са добри воини, а защото и те са вечните жертви на Белия си дом и винаги са били използвани от него по най-гнусен начин. Познавам не един професионален войник на САЩ /от висшата лига/ и зная добре хала им. Гадна работа!

Вчера няколко американски сенатора призоваха старчето Байдън да „разбие поне носа на Путин“. Това е поведение на болни и самозабравили се властници, които живеят в своя измислен и циничен свят. И ако на диктаторите им прилича такова поведение, на тях не! Гнусни същества.

И след като тръгват с рогата напред и аз призовавам президентът Байдън да покаже пред света поне веднъж мъжеството на американската администрация и велика армия! Айде да види сега света какви сте в действителност, руските ви чакат на границата си. Знаете как да провокирате своя война, показахте ни го няколко пъти, действайте другари американци.

Ние българите сме воювали успешно и с руските и с вас! Айде да ви видим голите задници.

Николай Марков