Ами стойте си по домовете, плюскайте, бършете си задниците с тоалетна хартия и чакайте някой друг да ви защити гражданските и човешки права!

Нашите прадеди през мрачното петвековно турско робство само за един шамар от турчин са грабвали оръжие, ставали са хайдути и са отмъщавали на турците до девето коляно и за най-малката обида, отнемане на имот, собственост, без страх и с достойнство! Но са били истински българи с потури и мад…ри! Сега кво? Няма потури, веем знамена с цветовете на дъгата и българите вече са тотално повредени от наложената ни отвън измислена демокрация, налаганата ни от национални предатели диктатура, полицейщина и незаконно, противоконституционно правосъдие, мачкани не с шамари, а с опит за незаконни убииства на цели семейства от незаконните ЧСИ, откровен геноцид върху българите … Сега пък ни и направиха без да сме болни или престъпници затворници, без граждански и човешки права уж за нашата сигурност заради 200 болни от някакъв грип, десетина починали!
Знаят ли управляващите ни диктатори, пародията на генерали-лекари, кризисни щабове колко българи на ден губят живота си при катастрофи, битови убииства и умряли от глад и болести български пенсионери има? Защо не създадоха кризисни щабове за защита на онеправданите български граждани, мачкани от диктатурата в държавата, полицейщината, неадекватните и безсилни български съд и прокуратура, ЧСИ-та, тотално сбърканите и некомпетентни чиновници и други идиоти на високоплатени държавни службички? „НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ОТ ВКЪЩИ“ ни призовават от всички медии, а голяма част от българите го повтарят като папагали! Ами стойте си по домовете, плюскайте, бършете си задниците с тоалетна хартия и чакайте някой друг да ви защити гражданските и човешки права! Стойте си под домашен арест без съд и присъда и чакайте дядовците ви с потурите да вземат оръжие и да ви защитят от беззаконието! Ами чакайте ги, но те няма да дойдат защото със страхливци не се занимават, а и отдавна ги няма! Честит пандиз, българи!

полк.инж. Кирил Стаменов.

loading...