АНГЛО-САКСОНСКИЯ Запад лъже своите народи за събитията в Украйна

За пореден път ще кажа, че АНГЛО-САКСОНСКИЯ Запад лъже своите народи за събитията в Украйна, особено тежко е невежеството за всичко в Русия и особено заблуждение се въвежда за непосредственото бъдеще. Лъжите се извършват чрез медиите и се гравират в главите на населението по хиляди начини. Както и да е, истината и реалността е съвсем различна и много опасна за западния свят, модел и народи.
Правим всичко възможно да помагаме, не е наша работа как ще се усвои помощта.

България била имала по-добър климат в „СВОБОДАТА НА СЛОВОТО“ от времето на Бойко. Разбирай, след идването на хардглобалните проксита, информацията за истината потекла. Да, ама не!
Първо, класацията я прави Репортери без граница, която е НПО, финансирано от Джордж Сорос и Бил Гейтс. Дотук със „СВОБОДАТА НА СЛОВОТО“!
И второ, хората като мен моментално ще обяснят колко се е подобрил климата в сравнение с Бойко. Точно обратното, влоши се и то много! Само за 5 месеца, в които отровните проксита „управляват“, България беше брутално потопена в световно регулираната масова дезинформация на същинския глобализъм, нещо, което при Бойко го имаше, но не в такива мащаби. И се развъртя страшна цензура, каквато при Бойко нямаше, запишете си го фактчекърите това!

Американците се събуждат и открито предупреждават своя народ и европейските народи, че елитът им ги води към житейска цивилизационна катастрофа, заради която ще загинат милиарди бизнеси, дейности и постигнати резултати. За животи не говоря, то се подразбира. Всички планове на Запада спрямо Русия са самоубийствени и откровено опасни, а най-страшните е, че се измислят и въвеждат от изключително глупави, болни и комплексирани индивиди, сякаш светът се е превърнала рязко в едно глобално психиатрично извратено заведение за особено опасни луди. Не е шега, това са фактите! Само вижте нашите същества и веднага става ясно какво ви казвам!
Американските антиглобалисти бият тревога за две главни неща:

1. Че световният елит води откровено погрешна политика, която съсипва всичко постигнато от човечеството досега.
Което си е край на цивилизацията откъдето и да се погледне.
2. Че фактически положението е точно обратното на това, което се обявява чрез медиите. Каквото чуете от медиите, обърнете го наобратно. Например, казват, че Русия търпяла провал в Украйна и не постигала целите си. Ами точно обратното е!

Нещо много важно!
Благодарение на Тодор Ангелов чрез неговия канал в Телеграм оформих начин, по който да обясня случващото се. Както многократно обяснявах, че НАТО е мъртво и неговата смърт се крие и се създава илюзията, че НАТО работи, той потвърждава моето твърдение. И казва, че зад фасадата НАТО, която всички виждат, всъщност стоят съвсем други неща. Значи фасадата е позната, но зад нея няма никакво НАТО! Разберете го това! Фактически действат старите добре познати национални военни доктрини, някои са на сто години, като полската, никакъв алианс няма. Това е много важно, защото означава, че срещу модерна Русия на Путин, Русия, която се подготвя да влезе в същинския 21 век, която ще изгражда новия световен ред в пълно преобразуване на моделите на живот, се изправя…..западното старо като света националистическо и великошовинистическо добре познато чудовище, което вече е умряло, но още не го знае. Разбирате ли, Западът изправя срещу сегашна Русия своите неизживени комплекси. Стари модели. Стари оръжия. Стари разбирания.

Е какво очаквате, че ще се случи?
Че Русия ще загуби и ще умре?

Ама това е невъзможно бе хора!
Все едно да посадите суха пръчка до зрял пораснал орех и да чакате пръчката да засенчи ореха! Това са абсурди и такива смешки, че нямам думи! Аз нямам думи….

Анастасия Гешева