АНТИВАКСЪРИТЕ – ВРАГ № 1 НА МИНДЯНСКАТА СЕЛИЩНА СИСТЕМА

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'футболистите от цска-софия излязоха на мач тениски C призив ваксината спасява!" спортистите от цска-софия и лудогорец подкрепиха усилията на M3 за увеличаване на имунизационното покритие сред населението и ce ваксинираха публично. в ход подготовката на кампания подкрепата на мобилните оператори. в кампанията се включи и българска болнична асоциация с интервюта с лекари, които обясняват ползите от ваксинацията Ha рок фестивала в село миндя популярни лица ще отправят призив хората да ce ваксинират'

Не мога да спра да се смея. Кацаров докладва на Гешев какви мерки е взел срещу проклетията Ковид. Особено съм впечатлена, какво говоря – направо съм сразена, от предприетата мярка на събор в с. Миндя, популярни лица /тук вече гадая дали е местният пехливански борец, който всяка година печели коча или местната певачка – мокър сън на дЕдовците из околността/, да призовават населението да се ваксинира! Ти да видиш!

Много моля, който има инфо къде е Миндянската селищна система и кога е съборът, да каже, за да сполетя събитието. Много ме напира ей така миндянските популярни лица да ме агитират за ваксините. Със сигурност ще стане интересен дебат, който ще остави незабравими следи в селската общност!

Предлагам на Министъра на здравеопазването да наеме и хоремага в Долно Нанагорнище, като се сложат банери с надписи – „Вересия – само на ваксинирани!“, както и държавата да обезщети кръчмаря, ако длъжникът се спомине преждевременно от радост, че е ваксиниран!

В обобщение – неваксинираните сме враг № 1 на Миндянската селищна система! рИва!

Елена Гунчева