Антония Първанова: Борисов изглежда като човек с платинена банкова карта, но на безлюден остров

Бойко Борисов е най-добър по политическо оцеляване чрез всякакви форми на манипулации. Изглежда като човек с платинена банкова карта, но на безлюден остров. Това каза д-р Антония Първанова в „Студио Х“ по 7/8 ТВ.
Монологът пред джипката и дувара е като за народен артист. Всичко което прави, е бавене на време. И тук започват търговиите и скандалите. Въпросът е човекът да се задържи всеки ден. „В момента топката е в парламента. ГЕРБ ще има проблеми при избор на председател на НС.

Трябва да има работещ парламент, за да се предложи ново изборно законодателство и да се направят някои други промени. Статуквото – ГЕРБ, БСП и ДПС има мнозинство в този парламент и за тях не е изгодно да се направят промени в изборното законодателство. Всяко фиаско рабати за този, който казва, че е най-добър. Беше направено корупционна оферта за тези милиарди, които предстоят. От останалите политически сили зависи дали ще има полезен ход. Не го подценявайте. Този човек, ако не в друго, в политическата интрига е изключително добър“.

https://frognews.bg/