Антон Тодоров е една карикатурна илюстрация на политическия ни живот

„В страна, в която е възможно такива типове да шестват по телевизиите и кощунствата, които говорят да преминават ненаказано – такава страна рано или късно приключва. Къде са репресираните, къде са антикомунистите, къде е Асоциацията на уж европейските журналисти, къде е СБЖ (а, вярно, той е оглавяван от агент на Шесто на ДС), къде са всички, които се правят на десни.
Представете си това в Израел – излиза някой, който не може да си каже малкото име, без да ръкомаха като ненормален и казва това, което първоначално чувате. Излиза някой чаровник в израелска телевизия и казва, че току-що е мислил с други националСОЦИАЛИСТИ как да поизгорят малко евреи. Сравнете реакциите тук и сигурната реакция там. Сравнихте ли? Е, тук е заровена причината за всички разлики между Израел и България!“, казал днес Антон Тодоров, бивш яростен противник на ГЕРБ и Бойко Борисов, а днес словослагател на гербаджийската агитация и пропаганда. Или, казано иначе, генерална илюстрация на понятието ренегат.
Антон Тодоров, който за малко беше депутат на Бойко, но го прогониха, си намери ново амплоа, приюти се под проскубани криле на „партията“ ГЕРБ и сипе огън и жупел срещу всеки и всички, които се опълчват срещу авторитарния метод и тоталитарното управление на Бойко.
Сам по себе си Тодоров е една карикатурна илюстрация на политическия ни живот. И става още по-смешен и жалък, когато скача и плюе един млад, умен, интелигентен и перспективен човек, какъвто е Крум Зарков. Ако Тодоров е забравил, ще си позволя да му припомня, че Зарков се образова в чужбина. Владее езици и би могъл да се реализира някъде там, на Запад. Но предпочете да се върне у нас и да се опитва да промени нещо в кочината, създадена от някогашните и днешните работодатели на Тодоров, един нереализиран поради некадърност агент-доносник на ДС, негоден дори да бъде депутат от ПГ на ГЕРБ.
Препоръчвам на Тодоров да си пие ракията с нереализирания актьор Биков и по възможност да не се обажда, когато не го питат.

Любо Кольовски

loading...