АРЕСТУВАХА СЛУЖИТЕЛИ НА БОРИСОВ!!!

Замислих се. Разпитваните са: приятели на Бобоков, секретар и съветници на Президента Румен Радев. Обаче хванатите с подкуп висши началници в ГДБОП, които отговарят за наркотиците, защо не са служителите на Борисов, аааа!?

Борисов винаги подчертава, че силовите министерства и служби са му слабост. Цялото му управление е насочено към разширяване на правомощията и броя на службите, които са към силовите ведомства. И ся ко прайм?!?

Защо никой не пита кой е предложил и е държал на тези постове 11 години по времето на мандата на Борисов тези корумпета? Нима Борисов не е знаел? Това са негови висши служители. А по логиката на прокуратурата, дали не са давали чадър над наркотрафика от името на Борисов, тъй като те са част от управляващите?

Това са служители на управляващите, изцяло под техен контрол. Нищо чудно и посочвани от Борисов или близки до него хора. Това са хората, които Борисов е представял на международните разследващи органи за борбата с наркотиците и се е хвалил с успехите на България, докато е вкарвал вълци в кошарата на международната борба с наркотиците!

Младенов също как може толкова време да не знае какво се случва под носа му? Ако приемем, разбира се, че не знае. Подобни началници са на твърде важни постове, за да приемем, че над тях също не е имало чадър. Както казахме, те са служители на Борисов. ГДБОП е дирекция към МВР. Министърът защо не подава оставка при този огромен скандал в министерството? И дали е прикривал служителите си?

Служителите на Борисов ги хващат с подкуп. Същите, които той препоръчва на международните разследващи служби за борба с наркотиците. Дали не е замесен? Всъщност риторичен въпрос, нали?!?

Кой е следващият служител на Борисов, който ще бъде хванат в корупция и злоупотреба с власт? Или пък ще е самият Борисов, ако господарите му вече са го хвърлили на вълците?!?

Елена Гунчева

loading...