АРИСТОКРАТИЧНО И СИНЬОКРЪВНО

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Знаех си отдавна, че кръвта ми не е синя и Версай не ми е Пловдив. Аристокрацията не я долюбвам, а всичко либерастко изискано предизвиква първични емоции в мен. Обикновено такива по Наказателния кодекс.

Видната продайбългериенка Летящата Козила предизвиква всички аристократи и изискани твари от София аристократично да се набодат в новия фешън ваксинационен пункт. Можело и чайче да пият, докато ги обслужват за медицинските опити. Яко, нали, гайс???

Та се сещам когато префинените византийци са се срещнали с първичните българи какъв е бил ефекта. И как синьокръвните аристократи са подвили опашки и са се прибрали като бити кучета. Които са се прибрали, де!

Ние, българите, нямаме претенции за аристокрация и изисканост. А за смелост, здрав разум и храброст пред лицето на врага. За това да поставим всеки на мястото му. Било то император или венециански дож, или пък сръбски агресори. Или такива, които все напират акъл да ни дават, без да го имат.

И бих препоръчала на либерал-агресорите изискано да си свият сармите и с 200 да се изнесат от пиара на ваксините, че да не им набием и нашите!

Елена Гунчева