Арман Бабикян: Очевидно е нужен заместник на Цветанов, който да се занимава с президента

”Иван Гешев е нов на поста и трябва да внимава за думите, които употребява и към действията, които предприема”, каза пред БНР ПР експертът Арман Бабикян в коментар на поведението на главния прокурор в последните дни и заявеното от него, че неговата среда е на обикновените хора и се интересува от проблемите на обикновените хора.

Според Бабикян очевидно е нужен заместник на Цветан Цветанов, „който беше нужен на Бойко Борисов да се занимава с президентската институция“ и предположи, че Гешев изпълнява този ангажимент.

„Румен Радев не е единствената заплаха за Борисов, сериозната заплаха се намира на улицата“, категоричен беше ПР експертът.

По думите на Бaбикян в България дълги години са полагани усилия, за да се убедят хората, че не може по честен начин човек да стане богат. „Хората, които положиха тези усилия, са остатъците от бившите мафиотски комунистически структури, които прибраха остатъците от фалиралата държава на комунизма. След което започнаха да диктуват правилата в икономиката, но нямаха опита на нормалния пазар и затова затвориха и нарязаха предприятията, а други от тях започнаха да общуват корупционно с изпълнителната власт“.

https://frognews.bg/

loading...