Арман Бабикян: Сидеров е бил всичко. Единственото място, от което отдавна трябваше да е излязъл с отличен успех, е НАТФИЗ

Напоследък се забелязва чудесна любов между Сидеров, Каракачанов Нинова по отношение на Истанбулската конвенция, а не добри отношения с техния коалиционен партньор ГЕРБ. Това заяви пред Фрог нюз политологът Арман Бабикян.

Сидеров всички възприемаха като вече цивилизовал се човек през последните месеци. Трябва да проследим обаче кога изтича пробацията по присъдите му и дали той и партията му продължават да бъдат представители на част от едрия бизнес, който беше предмет на разговор между президента и премиера или са се превърнали в автентична ислямистка проруска партия.

Волен Сидеров е бил всичко. Единственото място, от което отдавна трябваше да е излязъл с отличен успех, е НАТФИЗ, въпреки опита му неуспешно да влезе с бой в това учебно заведение.

В политически аспект е бил заедно с Орешарски, заедно с Борисов, заедно патриотите и ВМРО, с които се караше безумно… Той е поливалентен актьор.

Днес може да нарича Цветан Цветанов бивш милиционер и комунист от МВР, но утре ще каже, че не е бил разбран правилно, защото е имал по-важни неща за вършене в името на България.

Засега не може да се говори за разцепване на Обединените патриоти, още повече, че догодина има избори за европарламент. Те нямат шанс, ако се разпаднат. По-скоро бих отчел, че борбата за участие на трапезата става по-яростна. Иначе ГЕРБ съдействат на коалиционните им партньори да са разцепени, защото това ги прави по-силни

.

http://frognews.bg

loading...