Асен Василев реди закани

Той заяви, че мафията е изпаднала в тежка криза

Бившият министър на финансите Асен Василев реди закани.

Той отбеляза, че е научил, че Бойко Борисов е притеснен от финансовата му политика и допълни, че го разбира.

В този ред на мисли, Асен Василев отбеляза, че несъмнено мафията е изпаднала в тежка криза и може би ще стигне до фалит. Това заяви в изказване в социалната мрежа съпредседателят на Продължаваме промяната и бивш финансов министър Асен Василев.

„Мога да уверя г-н Борисов, че като спечелим изборите ще повишим пенсиите отново, ще повишим минималната работна заплата и всички средства на държавата ще отидат при нейните граждани.
Както и че антикорупционната комисия ще заработи и най-накрая ще започне да гони корумпираните. Така че не се притеснявайте – мафията ще фалира наистина“, посочи още той.

В същото време пък Даниел Лорер определи Борисов като „бреме за ГЕРБ“ и допълни, че за тях управлението с ГЕРБ с Борисов е повече от неприемливо. Според него е крайно време партията да осъзнае реалността и да започне да се реформира. За момента обаче все още няма такива сигнали, допълва той.

Лорер подчерта, че са оставили бюджета с излишък в размер на 1.5 млрд. лв. и в момента финансовото министерство правят опит да се презастраховат за следващите години.

И докато политиците ще вадят всевъзможни лъжи по време на предизборната кампания, то обикновеният българин едва смогва да свърже двата края, а немалко хора и не смогват.
Източник: blitz.bg