Атанасов: Вижда се, че Борисов с чужда пита помен прави. С наши пари си купува влияние в опозицията

В България очевидно има много пари, след като се раздават такива подаръци като този на Георги Гергов. Вчера бяхме във Варна. Дадохме пресконференция и там обяснихме , че ще предприемем всички законни действия, за да спрем тази сделка.

Необяснимо е да подариш 43 млн. на едно физическо лице. 7600 евро на квадрат излиза това място. Такива пари няма в света. Това каза лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов по БТВ.

Борисов нарежда всичко. Това е в него стил. Значи Борисов запуска и всички сделки. Вижте какво стана с „Джи Пи груп“. Проблем на Борисовата държава е, че напълно са обезличени институциите. Появява се Борисов и отменя всичко. Мястото  във Варна е подарък за Георги Гергов.

Миналата година на кръгла маса и изнесох доклад за това какво представлява модела Борисов. Основната цел на този модел е Борисов еднолично да управлява, усвоява и присвоява общите ни пари. Това не е единственият случай. Борисов си купува влияние в опозицията. За това тя е бутафорна. Нужна е радикална промяна в държавата. Опитват се да направят широка коалиция по немски модел.

Вижда се, че Борисов с чужда пита помен прави. С наши пари си купува влияние в опозицията. Управляващите искат да съберат между 1 и 2 млрд. следващата година. Устоите на управлението са разклатени, има постоянни скандали. Низините не могат да приемат повече това. Борисов не обича огледалата. На 10 октомври Борисов се скара на българите, извика посланиците и между тези две събития реши да даде парите на Гергов.

.

http://frognews.bg

loading...