Атанасов: Отговорен фактор ще каже ли за твърдяната връзка на Младенов с бившия наркопласьор Мето Илиянски?

Кое първо?! Доган си купил ТЕЦ за има-няма 3-4 хиляди лева, с осигурен студен резерв за около 30 милиона. Спомням си как Борисов в момент на откровение казваше, че трябва да си плащаме десятъка! Президента нещо се бави с указа за Маринов.

ГЕРБ и те като Орбан – много обичат европейските пари, но не бичат европейските правила. Манолев го отказаха да става министър.

А пък шефа на Аерогара София уволнил някакъв началник и наказал други заради пропуснати непроверени пътници от Ливан. И тази новина натрапчиво се съобщава от всички медии. Ама чакайте, чакайте. Граничният контрол в България е правомощие и пряко задължение на МВР. Какъв Рапонджиев, какви пет лева?! Издънката е на подчинените на бъдещия вътрешен министър и както си спомняме на Аерогара София наскоро имаше същия случай.

Значи там проблема е системен. И дали става въпрос за немърливост или за канал?! А мрънкаме защо не сме в Шенген. И като стана дума за лицето, бъдещ министър Младен Маринов. Някой отговорен фактор ще каже ли има ли нещо в оперативния отчет на МВР за твърдяната негова връзка с бившия шеф на наркопласьорите Мето Илиянски?! А за скандала с нахлуването на МВР в студиата на ТВ 7? А за посещенията в хотел „Амстердам“? А за доходоносния бизнес със строителството на метрото?

А бе този Манолев е като пионерче в сравнение с Маринов! Но… може ли Борисов да откаже на тези, с които играе вечер карти?!

Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов, Фейсбук

.

loading...