АФРИКА ДА СИ ПОВДИГА БВП, ЗА ДА НЕ СЕ СЧУПИ ЕВРОПА!

Мъдростите, с които ни залива Боку-Слънцето, нямат край. 40 милиона африканци щели да тръгнат към Европа. Че на нас какъв ни е проблемът – един бежанец даже се самоуби, само и само да не го връщат в България. А ние, които сме тук, и на нас ни се иска да сме другаде, даже и в Африка!

Не се е съмнявам, че Африка с нетърпение е чакала визията на Боку как да се оправи на място, за да не идва да чупи Европа. Прекрасни мерки. За Африка. Че нещо не виждам да ги е приложил същите към България и например към недосегаемите относно намаляване на раждаемостта им.

Тази година Боку е Пътник. Ама не в онзи, хубавият смисъл, че ще ни отърве от себе си, а че не се спря да обикаля като изтърван Африка и Азия. С наблягане на евреи и шейхове. Също като кучетата, ловци на трюфели, и Боку веднага надушва къде има келепир и далавера. А, бе, важното е алъш-вериша да върви. Ей на, вече договори българската земя за арабите, че много им трябвала да се изхранват, все още не е много ясно на евреите какво е продал, ама те на дребно не търгуват….Ще се разбере, ама късно!

Съвсем случайно и без никаква умисъл Боку отиде в Мароко, където по още по-голяма случайност хванаха едни 11 тона хашиш. Знаете ли каква мъка е да загубиш 11 тона хашиш, а!?! Прав е да е притеснен човекът. Нещо бизнесът не върви, гледат го лошо, трябва нови далавери да измисля. Че то държавата вече я опоска, какво остана – една земя и едни българи да продаде окончателно.

Защо ли не остане в Африка да ги оправи? Със сигурност след 10 години ще се е справил с демографския проблем и раждаемостта им ще е намалена с две трети. И населението рязко ще намалее, ама не заради миграцията. Тоест – проблемът ни с тях ще е решен. Просто не са оценили потенциалът на Боку в тази насока.

И така, опраска Мароко, ще се разбере какво е договорил, сега е ред на нови дестинации!

Елена Гунчева