АХ, КАКВО КАЗАЛ ДОГАН!

Брей, три дни политолози, социолози и набедени политици треска ги тресе – какво казал Доган. Всяка година тази тръпка е позната като дойде 20 декември. Като един държавен глава в сянка, Сокола събира актива си и реди дълбокомислени слова. Я го разберат, я не, но той добре знае за кого говори. И се почва : ах, какво каза, ах, какво предвиди…

В тази ахканица се включи и подиграваната от Доган Мадам В. И тя търси под вола теле, и тя се мъчи да разгадае „тайните” на Догановите слова. Така не се анализират обръщенията на президента, дори на Бойко Борисов!

Доган направил обръщение!!! Въх, един алкохолизиран тип казва баналности, а нашенци ни пробиват ушите с глупавите си коментари. И тази година нищо ново не рече: трябвало рестарнт на демократичния модел / да, трябва, но вече без ДПС!!!/, какво откритие – да не бъдем пасивни! Нямало готовност за предсрочни избори – няма, това го знае всеки член на пенсионерски клуб. Фундаменталният въпрос бил – какво ни дадоха тези 30 години? Бре, какво откритие – ние изобщо не се сещахме да попитаме! Ами във всяка Фейсбук група от здрач до зори се чепка точно този зловещ въпрос. Без да сме толкова умствено надарени като…Доган.

И върхът на неговото прозрение: опорочаването на изборния процес се превърна в епидемия! Добро утро, махмурлия! Цалята гротескна суетня край Догановото слово – това ни дадоха тези 30 години. Да ахкаме пред баналностите на един предател български – нали си спомняте, че още преди 27 години занесе в турското посолство списък с имената на наши разузнавачи. Защо не ръкопляскате?

Стефан Северин

Снимка на Стефан Северин.

loading...