А МОЖЕ ЛИ ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ И ПО ЦЕНИТЕ НА ДОМАТИТЕ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР!

Тома Неверни отново изкърти мивките, като прочете декларация, че, видиш ли, Президентът Радев трябвало да заеме категорична позиция по прекратяването на наемния договор на вестник „Труд“ от Министър Минеков. Интересно! Досега не съм виждала някъде из законите Президентът да има компетентността да ревизира работата на Министерски съвет, още повече по облигационни отношения. А от морална гледна точка, по-добре да се пита Блъсков що при тия изсипвани от гербавите пари за реклами и платени публикации, не си е плащал наемите

Как така пък не научиха елементарни неща от законите тия гербави гниди? И по презумпция Президентът им е виновен за всичко – от цената на тока, до цените на Женския пазар. С идеята, че след като специално техният електорат е от дебили, всичко минава…..

Омръзна ми от хора, които си играят на политици и на две магарета сено не могат да разделят. Омръзна ми от калинки от всякакви партийни цветове. Омръзна ми от омразната реч в Народното събрание. Омръзна ми от отказа за мислене и логика!

Декларирам, че искам ГЕРБ да вземат официална позиция откъде са кюлчетата и пачките в шкафчето. Ай, сиктир, бе!

Елена Гунчева